Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Allt jag önskar mig

Typ
romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
Livet blev nog inte riktigt som hon hade tänkt sig. Jocelyne, även kallad Jo, drömde om att bli modeskapare i Paris, men driver en sybehörsaffär i Arras. Hon väntade på drömprinsen, men det var Jocelyn, även kallad Jo, som dök upp. De har två utflugna barn och lever ett stillsamt liv tillsammans. För nöjes skull skriver hon en blogg om sömnad, spets och pärlor.

En dag övertalas hon av sina väninnor att spela på lotto och vinner 18 547 301 euro! Den dagen vinner hon stort. Eller gör hon det?

Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Han arbetar i reklambranschen och debuterade som författare 2011. Hans andra roman Allt jag önskar mig (2012) blev en omedelbar succé och rättigheterna har sålts till ett tjugotal länder. En teaterpjäs baserad på romanen sätts upp i Paris under våren 2013. Boken kommer också att filmatiseras med premiär i Frankrike under senare delen av året.

(Sekwa)
Pocketutgåva.

Livet blev nog inte riktigt som hon hade tänkt sig. Jocelyne, även kallad Jo, drömde om att bli modeskapare i Paris, men driver en sybehörsaffär i Arras. Hon väntade på drömprinsen, men det var Jocelyn, även kallad Jo, som dök upp. De har två utflugna barn och lever ett stillsamt liv tillsammans. För nöjes skull skriver hon en blogg om sömnad, spets och pärlor. En dag övertalas hon av sina väninnor att spela på lotto och vinner 18 547 301 euro! Den dagen vinner hon stort. Eller gör hon det?

Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Han arbetar i reklambranschen och debuterade som författare 2011. Hans andra roman Allt jag önskar mig (2012) blev en omedelbar succé och rättigheterna har sålts till ett tjugotal länder.
Huvudpersoner
Platser för händelserna
Konkreta platser för händelserna
Ämnesord
Originalspråk
Textutdrag
Vi ljuger ständigt för oss själva.
Jag vet till exempel att jag inte är snygg. Jag har inte blå ögon, inga brunnar som männen speglar sig i och vill drunkna i för att man ska dyka ner och rädda dem. Jag har ingen perfekt figur utan är mer ät det kurviga hållet, mullig rent ut sagt. Av den sorten som tar upp ett och ett halvt säte. Jag har en kropp som en man av medellängd nätt och jämnt når runt med armarna. Jag är inte attraktiv som de kvinnor som får långa haranger viskade till sig, med suckar av välbehag i stället för punkt och komma. Nej, jag får folk att fatta sig kort. Hårt och hänsynslöst. Rätt i lustens kärna, utan svål och utan trivselfett.
Jag vet allt det där.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Undertitel
roman
Utgivningstid
Sidantal
189
Förlag
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
164
Förlag
Språk
Översättare