Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Höga förväntningar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Höga förväntningar är en rolig, rapp och intelligent roman om en uppslukande kärleksaffär mellan en kvinna och en lägenhet.

Den 26-åriga New York-judinnan Liv Kellerman har nyligen lämnat sin odräglige man. Hon saknar sin lyxiga lägenhet och sina läckra gardiner mycket mer än hon saknar mannen, som hon faktiskt kan vara utan. För första gången någonsin står Liv på egna om än lite darriga ben. Men hur ska hon kunna försörja sig på det glittriga svindyra Manhattan?

Hon bestämmer sig för att ett liv i fastighetsbranschen vore spännande att pröva på. Liv går en fastighetsmäklarkurs och tar ett stort kliv ut i möjligheternas värld.
Den myllrande mångmiljonstaden New York ligger för hennes fötter. Äventyret kan börja.

Med sin skarpa iakttagelseförmåga har Jennifer Belle skapat en rad oförglömliga gestalter i denna fräcka storstadsskildring. Höga förväntningar är generös och skoningslös, tuff och spännande och fruktansvärt smart: ett hett nytt objekt på marknaden!
(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

319

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

363

Språk

Översättare