Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livets aviga och räta

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

En varm och sympatisk roman om kvinnlig vänskap och livet."Alla som kommer hit måste sticka. Men alla behöver inte använda garn ..."

Varje fredag träffas kvinnorna i garnaffären Walker & Daughter. En vana, en trygghet och ett andningshål. De är alla olika - här finns Anita som mist sin man, Peri som lämnat juridikstudierna för att designa väskor, förlagsredaktören KC som letar nytt jobb, Lucy som pliktskyldigt stickar en herrtröja utan att veta vem hon ska ge den till ... Och så Georgia, ensamstående mamma till tonårsdottern Dakota och den drivande kvinnan bakom garnaffären i de flotta kvarteren på Manhattan. Kate Jacobs skriver humoristiskt och bär på en brinnande passion för stickning! Varje kapitel har en rubrik som för tankarna till stickor, garn och nystan. Som läsare får du en längtan att själv börja sticka!

(Damm)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Öppet tisdag-lördag, 10.00-20.00. Inga undantag!
Öppettiderna hos "Walker och Dotter: garn och stickor" visades med tydliga bokstäver i lysande regnbågsfärger på en vit träskylt som placerats på trappavsatsen utanför butiksdörren.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

622

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör

Undertitel

[sticka och skvallra i New York]

Utgivningstid

Sidantal

367

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk