Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livets aviga och räta

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
En varm och sympatisk roman om kvinnlig vänskap och livet."Alla som kommer hit måste sticka. Men alla behöver inte använda garn ..."

Varje fredag träffas kvinnorna i garnaffären Walker & Daughter. En vana, en trygghet och ett andningshål. De är alla olika - här finns Anita som mist sin man, Peri som lämnat juridikstudierna för att designa väskor, förlagsredaktören KC som letar nytt jobb, Lucy som pliktskyldigt stickar en herrtröja utan att veta vem hon ska ge den till ... Och så Georgia, ensamstående mamma till tonårsdottern Dakota och den drivande kvinnan bakom garnaffären i de flotta kvarteren på Manhattan. Kate Jacobs skriver humoristiskt och bär på en brinnande passion för stickning! Varje kapitel har en rubrik som för tankarna till stickor, garn och nystan. Som läsare får du en längtan att själv börja sticka!

(Damm)
Ämnen och teman
Huvudpersoner
Platser för händelserna
Originalspråk
Textutdrag
Öppet tisdag-lördag, 10.00-20.00. Inga undantag!
Öppettiderna hos "Walker och Dotter: garn och stickor" visades med tydliga bokstäver i lysande regnbågsfärger på en vit träskylt som placerats på trappavsatsen utanför butiksdörren.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Undertitel
[sticka och skvallra i New York]
Utgivningstid
Sidantal
367
Förlag
Språk
Översättare
Utgivningstid
Sidantal
622
Språk
Översättare
Illustratör
Första publikation
ja
Språk