Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Du tillhör mig

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

I centrum av Mary Higgins Clarks nya thriller står en mördare som utser sina offer bland ensamma kvinnor på lyxkryssningar. I sitt radioprogram talar psykologen Susan Chandler om kvinnor som försvinner och blir offer för mördare som lockas av deras ensamhet och osäkerhet. Vad hon inte anar är att hon utsätter sig själv och sina närmaste för precis de faror hon vill skydda andra från.

När en kvinna ringer till Susans program och lämnar upplysningar om den välbärgade Regina Clausens mystiska försvinnande och sedan utsätts för ett mordförsök, bestämmer sig Susan för att till varje pris hitta den som försökt mörda henne.

Plötsligt befinner sig Susan i kapplöpning med tiden och i sista stund går det upp för henne att jägaren har blivit den jagade och att hon själv står i tur att bli mördad.

(Bra Böcker)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Textutdrag

Trotsande en häftig snöstorm eller något som påminde om en orkan promenerade doktor Susan Chandler från sin lägenhet i Greenwich Village till sitt kontor i ett sekelskifteshus i Soho. Hon var klinisk psykolog och drev en lönande praktik samtidigt som hon uppträdde som värdinna i ett populärt radioprogram.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

290

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

347

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk