Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Catherines dröm

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning


Catherine Alexander har överlevt ett mordförsök och hålls gömd i ett kloster i Grekland. Hon lider av total minnesförlust, vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån. Varje natt vaknar hon efter en fasansfull mardröm. Någon försöker dränka henne... Nyckeln måste finnas i det förflutna!

Constantin Demiris, grekisk skeppsredare, multimiljonär, kvinnojägare och mördare, vill hämnas. Han har lyckats röja Noelle Page, kvinnan som svek honom, och hennes älskare Larry Douglas ur vägen. Nu planerar han sitt nästa stora drag; en hämnd som ska drabba Catherine och de män som korsar hennes väg.

Som en ondskefull spindel spinner han sitt nät. Och ingen kan stoppa honom!

Från Medelhavets exotiska stränder till efterkrigstidens London slungas Catherine ut i ett nervkittlande inferno av passion, våld och ond bråd död. Ensam kämpar hon i sin kamp mot ett fruktansvärt öde.

(baksidestext)

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

TextutdragKowloon - maj 1949

- Det måste se ut som en olyckshändelse. Kan ni ordna det?

Det var en förolämpning. Han kände ilskan stiga inom sig. Det där var en fråga man ställde till en amatör, en slusk hämtad direkt från gatan.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

279

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

319

Förlag

Språk

Översättare