Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

I riskzonen

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Nyheten slår ner som en bomb hos den brittiska underrättelsetjänsten MI5 – en ”osynlig” har tagit sig in i landet och förbereder en terrorattack.
En ”osynlig” är en terrorist som är beredd att slå till mot sitt eget land och därför kan röra sig obehindrat och obemärkt genom landet och över dess gränser. Detta är den ultimata mardrömmen för säkerhetstjänsten.
För Liz Carlyle som är agentansvarig på MI5 blir detta startskottet till en operation som kommer att sätta hennes förmåga på prov. Vem eller vad är målet? Var och vem är den osynlige?
Trots att Liz har landets bästa informatörer, agenter och spioner till sin hjälp når de inte fram till en lösning. Och för varje timme som går ökar risken för att terroristerna ska slå till någonstans på det brittiska fastlandet.
Stella Rimington var den brittiska underrättelsetjänstens (MI5) första kvinnliga chef och ger oss därför en unik inblick i en hemlig agents arbete och vardag. (Baksidestext)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

På ett stillsamt men slutgiltigt sätt höll tunnelbanetåget på att stanna. Bromsarna pustade till och sedan blev allt tyst.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

378, [1]

Förlag

Språk

Första publikation

ja

Språk