Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bokcirkeln

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Bokcirkeln berättar historien om Clare, Harriet, Nicole, Polly, Cressida och Susan - sex kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund, vars liv korsas i den läsecirkel de alla tillhör.

Bokcirkeln berättar historien om Clare, Harriet, Nicole, Polly, Cressida och Susan, sex kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund, vars liv korsas i den läsecirkel de alla tillhör. Sammankomsterna blir ett forum för att diskutera, inte bara de böcker de läser, utan också bekymmer med pojkvänner, äkta män, gamla mammor och tonårsdöttrar. Allt eftersom månaderna går blir vänskapen mellan kvinnorna allt starkare och de tar allt större del av varandras liv. Mycket chamigt, roligt och insiktsfullt beskriver Elisabeth Noble de olika draman som utspelas i de sex kvinnornas liv. Dessutom får läsaren tolv bra lästips genom kvinnornas val av böcker till läsecirkeln.

Det här är Elizabeth Nobles debutroman som blev en jättesuccé i England och nådde första platsen på The Sunday Tinmes bästsäljarlista.
Elizabeth Noble bor i Guildford, Surrey, med sin man och två döttrar. I England har hon utkommit med ytterligare två romaner The Tenko club och Alphabet Weekends.

(Norstedt)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

503

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

474

Förlag

Språk