Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den försvunna bruden

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

I sista minuten bestämmer sig Elfrida för att backa ur sitt societetsbröllop med den enligt allas uppfattning perfekte mannen Alex. Ingen förstår varför, kanske inte ens hon själv. Men medan vänner och släkt förfasar sig över den plötsliga nycken – ”hon har ju alltid varit ett sådant mönster av pålitlighet” – flyr Elfrida till en lantlig stuga i Dorset för att tänka över sitt liv. Egentligen har hon inte tänkt stanna så länge, men snart är hon fångad i en ny värld av charmiga och fascinerande personligheter. Motvilligt dras hon in i ett nytt kärleksförhållande samtidigt som en rasande Alex gör allt för att återfinna den försvunna bruden.

Med succéerna Förnuft och dårskap och Dans med förhinder har den engelska författaren Victoria Clayton gjort sig ett namn bland de svenska läsarna. Nu återkommer hon med ännu en roman fylld av charm, kvicka repliker och otillåten passion.

(Bonnier)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

510

Språk

Serie

Första publikation

ja

Språk

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

490

Språk

Översättare