Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Typ trettio

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Tänk dig att du springer ihop med din första stora kärlek tolv år efter att hon försvann, att hon är snyggare än tidigare och att hon dessutom svarar ja när du frågar henne om en date. Det här är vad som händer Dig Ryan samma dag han fyller trettio.
Tänk dig sen att du är Nadine, Digs bästa vän sedan femton år, och att den stora kärleken visar sig vara Delilah, din nemesis redan i skolan och fortfarande efter tolv år ett störande element. Kan man klandra dig då om du plötsligt börjar göra fåniga saker som att spionera utanför Digs hus mitt i natten, eller ringa din egen gamla kärlek som idag är om möjligt ännu mer fel än han var för tio år sedan?
Lisa Jewell har efter succén Ralphs party återigen skrivit en varm romantisk komedi om ex-partners och vad som händer om man inte lägger det förflutna bakom sig. Typ trettio är en berättelse om vänskap och kärlek, livet runt trettio och om att våga växa upp.

(Bonniers)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

371

Språk

Översättare

Serie

Första publikation

ja

Språk

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

475

Språk

Översättare