Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bipaviljongen

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

”Har ni någon gång upplevt något plötsligt och oförklarligt i ert liv? Har ni ibland förgäves letat efter föremål som senare har återfunnits på ett ställe där de inte hade kunnat hamna? Har ni förflyttats från en plats till en annan utan fysiska hjälpmedel? Skriv en rapport om avvikelser och ovanliga upplevelser och anslut er till cirkeln Föränderlig verklighet.”

Bipaviljongen utspelar sig någonstans i Europa, någon gång inom en snar framtid. Ett krig rasar och närmar sig sakta. Bipaviljongen var tidigare ett hem för själsjuka och besöks nu av olika grupper av människor; av svärmar.

Det är Ludditerna, Cynikerna och Sällskapet för icke mänskliga personer. Berättaren ansluter sig till cirkeln Föränderlig verklighet och möter där ett myller av intressanta, underliga, spännande och fullkomligt galna karaktärer vars berättelser vi får höra.
(Kabusa)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

197

Språk

Undertitel

en berättelse om svärmar

Utgivningstid

Sidantal

174

Språk

Översättare