Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Härskaren av Ocean Park

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Härskaren, som titeln åsyftar, är domaren Oliver Garland som hastigt har dött. Han var konservativ och kontroversiell med flera fiender än vänner. Hans död medför att flera frågor uppstår: Blev han mördad? Varför har han efterlämnat ett kryptiskt meddelande till sonen Talcott?
I och med att ytterligare en man hittas död och strax efter en man till blir Talcott mer och mer konfunderad. Ett spår leder honom till sommarhuset på Martha's Vineyard där han finner en klippbok med notiser om sin lillasysters död i en trafikolycka.

Talcott blir förhörd av förmodade FBI-män, han blir hotad och förföljd. Och alla tycks de vara på jakt efter upplysningar om Oliver Garland. Han blir alltmer insyltad, och hans karriär, hans äktenskap och till och med hans liv sätts på spel...
(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

895

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

707

Förlag

Språk

Översättare