Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Farliga ogifta män

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Charlie, Adam och Gray är nära vänner och eftertraktade ungkarlar. Denna sommar tillbringar de traditionsenligt semestern tillsammans på Charlies lyxjakt i Medelhavet. Men innan sommaren är över kommer de alla att få uppleva sin bekväma singeltillvaro hotad …
Charlie Harrington är charmig, snygg och stenrik – och han har så höga förväntningar på kvinnor att ingen dödlig behöver göra sig besvär. Adam Weiss, kändisadvokat i 40-årsåldern, föredrar kvinnor som är mycket unga, mycket yppiga – och mycket kortvariga i hans liv. För Gray Hawk, som är en begåvad konstnär med fallenhet för trassliga förhållanden, är det egentligen helt ok med kvinnor – bara han slipper leva i familj …
När hösten kommer befinner sig alla tre i förhållanden de inte hade förväntat sig. Charlie dejtar en socialarbetare som är så långt från hans idealkvinna man kan komma. Adam har fallit för sitt vanliga 20-åriga bombnedslag – tror han … Och Gray, som skytt både familj och karriär som pesten, har träffat en mycket framgångsrik kvinna som också råkar vara mamma.
Då nästa kryssningssemester närmar sig är det dags för en vändpunkt i de tre ungkarlarnas liv. Var och en är de tvungna att möta vad de fruktar allra mest: rädslan för fasta förhållanden och kvinnor som väcker deras djupaste skräckfantasier. Den en gång så sorglösa trion kommer att förstå att kärleken är det mest oförutsägbara äventyret av alla … (Baksidestext)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Solen gassade över däcket på kryssaren Blue Moon, en 80 meter lång, elegant och utsökt designad motorbåt. Den hade pool, helikopterplatta, sex smakfullt inredda gästhytter, en huvudsvit, som skulle ha platsat i en film, och en mycket kompetent besättning på sexton personer.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

387

Förlag

Språk

Översättare

Serie

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

337

Förlag

Språk

Översättare