Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Pilotens hustru

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Klockan tre på natten väcks Kathryn av en knackning på dörren. Hennes man Jack, pilot på ett kommersiellt bolag, har störtat med sitt plan utanför Irlands kust med 103 passagerare ombord. Chockade och förtvivlade ställs Kathryn och hennes dotter inför ett enormt mediauppbåd som praktiskt taget belägrar huset. Inom kort börjar rykten spridas om att det funnits en bomb ombord på planet och att Jack på något sätt varit medskyldig till katastrofen. För att rentvå sin mans namn söker Kathryn desperat efter varje ledtråd till Jacks liv utanför hemmet - och förlorar för varje upptäckt lite av sina illusioner.
Anita Shreves sjätte roman (den femte på svenska) har blivit hennes definitiva genombrott i USA, där den toppat försäljningslistorna och varit huvudbok i Oprah Winfreys bokklubb.

(Wahlström & Widstrand)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

356

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

299

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk