Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Efter alla år av saknad

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Överkommissarie Alan Banks har aldrig kommit över sin bäste vän Graham Marshalls försvinnande och förmodade död, sommaren 1965. Och framförallt har han inte lyckats glömma sin egen roll i det hela. Efter 35 år återfinns plötsligt skelettet av Graham. Samtidigt får polisen en anmälan om en försvunnen tonårspojke. Banks kan inte undgå att se ett samband mellan händelserna och han blir fast besluten att ta reda på sanningen om pojkarnas öden.
Utredningen för honom tillbaka till barndomshemmet. Där tvingas han konfrontera sina minnen och inte minst sin fader, som aldrig kunnat acceptera sonens yrkesval. Snart inser Banks att det finns någon som inte vill att han gräver djupare i det förflutna – och gränsen mellan förövare och offer på väg att bli allt otydligare.

(Minotaur)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

460

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

442

Förlag

Språk