Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Att riva murar, att krossa drömmar.

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Hon såg skilsmässan som sitt livs chans!
Harriet var knappt trettio år och nyskild då hon bestämde sig för att ändra sitt liv. Framgång, pengar, berömmelse – hon hungrade efter det. Och med stenhård vilja skulle hon se till att förverkliga sin dröm.
En kort tid därefter förde ödet henne samman med en märklig gammal man. Han visade henne ett sällskapsspel han konstruerat – enkelt, genialiskt, fullständigt uppslukande! Och så lätt att tillverka i stor skala …
Harriet tvekade aldrig att sätta sin plan i verket. Hon hade allt att vinna, inget att förlora. Att priset för berömmelse och succé en dag skulle bli för högt att betala, det skänkte Harriet inte en tanke då … (baksidestext)
Huvudpersoner
Konkreta platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Originalspråk
Textutdrag
Harriet såg på sitt armbandsur. Inom en knapp timme skulle bilen komma och ta henne med ut till Heathrow. Om lite mer än tolv timmar skulle hon vara i Los Angeles hos Caspar.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Utgivningstid
Språk
Utgivningstid
Sidantal
686
Språk
Översättare
Utgivningstid
Sidantal
490
Förlag
Språk
Översättare