Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Dödsspiralen

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

När det unga konståkningslöftet Noora hittas mördad i bagageutrymmet på en bil dras Maria Kallio in i ett fall som berör hennes närmaste chef, kommissarie Yrki Taskinen, på ett mer personligt plan. Offret är god vän till hans dotter och de gick i samma konståkningsgrupp. Några veckor tidigare har Maria själv träffat Noora efter en uppvisning hon varit på tillsammans med sin chef.

Vad var det som egentligen hände då? Vad var det för konflikt hon råkat avlyssna? Och hur inblandad är mannen som förföljt Nooras familj i flera år? Trycket på Maria att förstå varför Noora misshandlades till döds med sina egna skridskor ökar i takt med att tiden krymper. Om två månader ska hon föda sitt första barn. Dödsspiralen är en spännande och intrikat deckare skriven av Finlands stora deckarnamn, Leena Lehtolainen.
(Albert Bonniers Förlag)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Språk

Utgivningstid

Sidantal

398

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

360

Språk