Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

I dina kläder

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Utifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på den supertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn, ett hus på landet komplett med trägolv och perenner.

Amber Winslow, å andra sidan, har allt det som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon spenderar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlar om vem som har de senaste märkeskläderna, dyraste vigselringarna och häftigaste inredda huset.

Men Amber är inte heller lycklig. Hon går omkring med ett tomrum inom sig som inte längre kan fyllas med materiella ting. Så när hon ser att Poise! söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig genast ner för att skriva en ansökan.

Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald


"I dina kläder" är en berättelse om vad som händer när två kvinnor, som båda tror att lyckan finns någon annanstans, bestämmer sig för att byta liv med varandra.

(Damm förlag)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

383

Förlag

Språk

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

311

Språk

Översättare