Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hotet från en okänd

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

För Bonnie Wheeler är livet perfekt. Hon har en underbar man, ett givande arbete, ett vackert hus i en fashionabel del av Boston och – framför allt – en ljuvlig, treårig dotter, Amanda.
Men en morgon ringer telefonen. ”Du är i fara. Du och Amanda …” Samtalet kommer från Joan, ex-frun till Rod. De stämmer träff, men när Bonnie kommer till den avtalade platsen finner hon Joan död. Bonnie blir den huvudmisstänkta och själv vet hon inte längre vem hon kan lite på. Vem ska hon frukta, vem utgör det dödliga hotet för Amanda?

Med sin eleganta stil, sina oväntade vändningar och sitt snabba tempo visar Joy Fielding ännu en gång att hon förmår hålla läsaren i ett nervpirrande järngrepp från början till slut. (Baksidestext)

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Hon tänkte på palmer. De var höga och bruna och böjda efter decennier med hård blåst och de långa, gröna bladen fladdrade som tomma handskar mot en otroligt klar, blå himmel.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

380

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

393

Språk

Översättare