Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Iskalla stjärnor

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning


Lara Cameron är drottning i sitt eget rike. Hon är vacker, hård och smart och det är de egenskaperna som har hjälpt henne att bryta sig loss från barndomens fattigdom och skapa ett imperium av hotell och fastigheter.

Hennes byggnader är de högsta i världen, hennes hotell de lyxigaste och hennes vänner de kändaste stjärnorna på berömmelsens himmel. Lara Cameron vill alltid vara störst, bäst och vackrast.

Vid sin sida har hon Howard, den lojale vännen och Paul Martin, stjärnadvokaten med ljusskygga men mäktiga kontakter och som snart blir hennes älskare.

Så en dag dyker drömprinsen från Laras flickdrömmar upp. Han heter Philip Adler och är världsberömd pianist och med sin vanliga energi bestämmer sig Lara för att erövra honom.

Men åttiotalets sorglösa dagar är över och Laras imperium är i gungning. Och Paul Martin tänker inte godvilligt låta sig brädas av en rival...

(baksidestext)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Torsdagen den 10 september 1992
8.00 f.m.

727:an försvann in i ett hav av cumulusmoln som kastade omkring planet som en jättelik silverfjäder. Pilotens bekymrade röst hördes i högtalaren.

"Har ni satt fast säkerhetsbältet, miss Cameron?" Det kom inget svar. "Miss Cameron...miss Cameron..."
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

336

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

376

Språk