Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

I månens sken

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Baksidestext:
Ett motell i Arizona. En galen "doktor" tvångsinjicerar konstnären Dylan O'Connor med ett okänt preparat. Dylan får veta att medlet antingen kommer att döda honom eller förändra hans liv på ett anmärkningsvärt sätt.

Han får också veta att han måste fly eftersom det som nu flyter i hans ådror gör honom till ett lovligt byte för "doktorns" fiender. Ingen kan hjälpa honom, inte ens polisen. Hans väg korsas av ståuppkomikern Jillian Jackson. Även hon har det mystiska preparatet i sitt blodomlopp. Tillsammans flyr de för livet och dras in i en tjugofyratimmars mardröm av terror och mystik, men också makalösa upptäckter.

Som så ofta vill Dean Koontz med den här romanen göra ett inlägg i en aktuell debatt. I det här fallet gäller det nanotekniken, som av många ses som en revolutionerande möjlighet och av andra som ett dödsbringande hot.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

373

Språk

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

483

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

373

Språk

Lisätietoja

Ny uppl. 2006