Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bästa vänner

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Två familjer i den lilla turistorten Whittingbourne är sedan många år bästa vänner. Laurence och Hilary driver ett litet lantligt hotell som ger dem och deras söner en trivsam tillvaro, medan Gina och Fergus bor med sin tonårsdotter Sophie i ett underbart gammalt kulturhus. När Fergus en dag besluter sig för att lämna Gina rämnar idyllen.
JOANNA TROLLOPE har än en gång lyckats visa att ingenting är så enkelt som det synes vara när det gäller mänskliga relationer. Hon ger en så levande bild av kärlek och svartsjuka, av lojalitet och bedrägeri, av tonårsförtvivlan och ålderdomslycka att vi alla känner igen oss i denna insiktsfulla och varma skildring av vardagslivets verklighet.
(Baksidestext)

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Det blev ett gräl för mycket, sa mormor. Pappa sa att mamma hade förändrats, att hon inte längre var den person han gifte sig med och att dom tog livet av varandra. Han sa att han inte hade hittat nån ny. Han stod bara inte ut en enda dag till, inte ens för min skull, sa han.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

298

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

297 [1]

Förlag

Språk

Översättare