Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

I de lugnaste vatten

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

I det idylliska fiskesamhället döljs flera hemligheter
På den lilla ön St. George ska det snart hållas borgmästarval. Två kandidater har delat befolkningen i olika läger och utgången är mycket oviss.
En dag inträffar ett mystiskt försvinnande på ön. Fiskaren Bryan Roderick, en obehaglig bråkmakare, är plötsligt spårlöst borta. Misstankarna faller på den ena borgmästarkandidaten, den unga viljestarka Ella Young. När advokat Matt Jones börjar nysta i fallet finner han en märklig ovillighet hos folk att tala om det som hänt. Det gäller inte minst den kvinna han ska hjälpa och som han redan är smått förälskad i, den vackra Ella Young
Spännande, romantisk, överraskande i en både naturskön och dramatisk miljö en fängslande uppföljare till debutromanen Snöfalken.

Stuart Harrison bor nu i sitt födelseland England, efter att ha tillbringat många år i Nya Zeeland. Debutromanen Snöfalken har givits ut i fjorton länder.

(Forum)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

365

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

384

Förlag

Språk

Första publikation

ja

Språk