Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Scarlet & Feather

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Att förverkliga sin gemensamma dröm, att se något växa och lyckas. Det är Cathy Scarlet och Tom Feathers gemensamma mål. De skall skapa den bästa cateringfirman i Dublin, har hittat det bästa läget och har massor av energi och idéer. Men alla tycks inte så tilltalade av deras verksamhet. Vid ett inbrott stjäls och förstörs det mesta av vad de två investerat i firman. Försäkringsbolaget vill inte betala eftersom man misstänker att det är fråga om ett insiderbrott. Det blir tufft för det nystartade företaget. Cathys man Neil är inte till mycket stöd. Han är advokat och engagerar sig för olika ideella ändamål och blir mitt upp i allt dessutom erbjuden arbete utomlands. Han vill att Cathy skall ge upp sitt arbete - hans är viktigare! Toms vackra sambo Marcella går helt upp i sina orealistiska drömmar att bli mannekäng och går på ständiga partyn ordnade av herrar som vinkar med kontrakt. Så ger hon sig av till London för att söka lyckan. Neil å sin sida sviker Cathy genom att antyda att han hellre sett henne göra abort än föda det barn som skulle infinna sig så olämpligt för karriären...

(Norstedt)

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

I radioprogrammet blev folk utfrågade om vad för slags nyårsafton de egentligen önskade sig. Det var i hög grad förutsägbart. De som satt hemma och inte hade något att ta sig för ville vara ute och partaja, de som var för upptagna och jäktade ville gå och lägga sig med en kopp te och somna innan festligheterna började.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

464

Förlag

Språk

Översättare

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

551

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk