Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Är det någon där?

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Anna Walsh är ett vrak i allas ögon. Fysiskt nedbruten och känslomässigt omskakad ligger hon på soffan hemma hos mor och far i Dublin med bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York. New York betyder allt: där finns lägenheten, drömjobbet och, det mest betydelsefulla av allt, hennes man Aidan. Men inget är längre enkelt i Annas liv...
Det är inte bara de fysiska och själsliga ärren som gör återkomsten till Manhattan komplicerad, utan också det faktum att Aidan verkar ha försvunnit. Är det dags för Anna att gå vidare – är det över huvud taget möjligt?
Frågorna hopar sig, men en brokig skara av olycksbröder och -systrar, två födslar och ett helknäppt bröllop tycks kunna hjälpa henne att hitta svaren som kan förändra
hennes liv.
Är det någon där? är en dråplig, hjärteknipande och livsbejakande. Marian Keyes visar sig från sin allra bästa sida ─ igen.

(Norstedts)

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Mamma slog upp dörren till vardagsrummet och hojtade "God morgon, Anna, nu är det dags för dina tabletter."
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

550

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

473

Förlag

Språk

Översättare