Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Polisen och den oförfalskade ondskan

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

”Om det nu är kidnappning – och jag poängterar om, så Kronborg, som lutat sig tillbaka och halvlåg i stolen och blåste fulländade rökringar mot det nymålade taket, så kanske hon är med på det, ett spel för att klämma gubben på pengar helt enkelt”

Den 16-åriga dottern till en framgångsrik affärsman försvinner och utpressningskrav kommer på en videokassett. Har flickan iscensatt kidnappningen själv? Det är vad föräldrarna misstänker och fadern beslutar sig för att sätta stopp för sådana dumheter. När han dyker upp igen på ett minst sagt otäckt sätt talar fakta för sig själva. Här finns andra, betydligt mer förhärdade, personer inblandade.
Poliserna i Strömstad ställs inför ett nytt fall där hårt arbete, intuition och en smula tur leder fram till den spännande upplösningen.
(Baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

polisroman

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

233

Språk