Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skandal i ankdammen

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Robbi Andersson, vice partiordförande och folkkär hedersknyffel, skickade snuskiga textmeddelanden till Katja Karén, det vet alla. De kom från hans telefon, hon har dem kvar och hon visade dem för medierna. Skandalen är ett faktum, liksom slutet på Robbis gamla tillvaro i äktenskap, parti och Bastusällskap. Sedan ber tv-journalisten Jessica Ekholm om en intervju, och Robbis liv förändras en andra gång. Vad hände den där spritindränkta kvällen när Katja fick meddelandena? Kan Robbi återvända till partiet och offentligheten?
Lena Linderborg, själv journalist, skriver om mediedrevet, om vem som har ansvar för dess framfart och om dem som försöker hålla huvudet ovanför vattenytan i dess kölvatten. Det handlar om politikers och journalisters heder, om utmaningen i att balansera mellan distans och fjäskande i Svenskfinland, där någon alltid anser sig veta vad som egentligen hände.

(Söderström)

Huvudpersoner

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Textutdrag

Klockan nio öppnade han datorn. Det hade han gjort så länge det överhuvudtaget funnits datorer. Eller så länge hans själv haft en hemma på arbetsbordet, åtminstone.
okej, han började inte jobba riktigt genast. Det hade han inte gjort sedan e-posten uppfanns. Eller sedan han fick e-posten i sin dator, alltså. När skedde det, egentligen? Han mindes inte.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

[roman]

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

156

Språk