Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Kärlek etc.

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Fortsättning på romanen Tala ut (1992).
Stuart Russell är tillbaka i England. För tio år sedan flydde han till USA, sedan bäste vännen Oliver stulit hans fru. Nu återknyter Stuart kontakten med dem och snart tar triangeldramat ny fart – fast med en skillnad. Spelreglerna har ändrats, rollerna är ombytta. Under åren i USA har Stuart blivit framgången personifierad, en slipad affärsman som vet att manipulera sin omgivning, medan Oliver har mist sin forna strålglans tillsammans med alla yrkesmässiga ambitioner. Det är enkelt för Stuart att stegvis ta över Olivers plats – som familjeförsörjare, som köksbiträde, som far, som älskare – Kanske alltför enkelt? Stuart börjar undra: Vill han verkligen ha tillbaka Gillian? Är detta hans stora kärlek – eller är det minnet av henne han älskar?
Strålkastarljuset pendlar mellan de tre huvudpersonerna och berättelsen tar form som en intim pratstund mellan dem och läsaren. Detta är underhållning på hög nivå – intelligent, fyndig, spirituell.

(Forum)

Ämnen och teman

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

249

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk