Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Lätt byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Trenton i New Jersey är sig likt, men familjen Plum är mer galen än någonsin. Mamma är i övergångsåldern och låser in sig på husets enda toalett i timmar. Pappa försöker förtvivlat jobba extra som taxichaufför för att slippa vara hemma, och äldsta dottern Valerie ska föda barn när som helst och äter dygnet runt. Dessutom tror Valeries ena dotter fortfarande att hon är en häst och mormor Mazur drömmer om att äga STORA skjutvapen. Stephanie gör sitt bästa för att hålla sig undan, så när mannen hon jagar, datanörden Samuel Singh, siktas i Las Vegas reser hon dit. Trion Stephanie, Lula och Connie blir ödesdiger för Las Vegas: slagsmål mellan Elvis- och Tom Jones-imitatörer och misstänkt bigami är inte att leka med...Samtidigt med alla vilda missöden är Stephanie förföljd av en mördare som leker katt-och-råtta med henne. Men Stephanie är inget lätt byte.

(text från bokomslaget)

Ämnen och teman

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Jag heter Stephanie Plum och är född och uppvuxen i den del av Trenton som heter Chambersburg. Det de manliga invånarna i Byn, som stadsdelen brukar kallas, gör mest är att proppa i sig kaffebröd och friterade fläsksvålar samt att skaffa sig bilringar. Kaffebröds- och fläsksvålsfrossandet har jag sett med egna ögon. Bílringarna kommer med åren. Man får vara tacksam för det lilla.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

313

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

299

Förlag

Språk