En ganska rOAnde bok

Typ

kåserier, samlingar

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Detta är baksidan på min bok. Om du vill läsa den är det bättre att du börjar från det andra hållet. Men du får gärna titta på bilden här. Det är jag, den som skrivit denna bok du ser på fotot. Jag sitter på vår terass. Ser ganska nöjd ut, eller hur? Minns inte längre varför men jag hade säkert kommit på något roligt att skriva om just kdå. Solen sken, jag var mätt och belåten, kände kaffedoften genom det öppna förnstret och visste att snart skulle vi kdricka kaffe i skuggan under trädet vid det bord där ja gsitter. Då är det lätt att se glad ut. Om man ser glad ut på foto hjälper det en att sälja boken. En möjlig köpare tänker då: Jamen, han ser ju glad ut! Den här boken måste jag läsa! Jag blir säkert också glad av den. Det hoppas jag att du blir.
Detta är den första kolumn jag skriver på min nya skrivarplats, min skrivarlya, mitt Åfis. Kärt barn har många namn eller beteckningar. Detta skedde under den tiden då Kejsar Tarja Halonen regerade och Matti Vanhanen var "ståthållare". Jag nämner detta för att forskarna ska få ett historiskt perspektiv.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

96

Språk