Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Villa Bonita

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Bonita och Doris var en gång fnissiga tonåringar, grannar och bästa vänner. Mer än 40 år senare möts de igen. Bonita bor kvar i Ystad och tar hand om sin gamla mamma. Elvy och Doris flyttar tillbaka till barndomsstaden efter många år i Malmö. Doris har fått ett nytt arbete, men det är något som inte stämmer. De två vännerna åker till Göteborg för att få veta sanningen om arbetsgivarna, nyckelutlämnaren på Röda Lyktan och lägenheten som Doris fakturerar kunder per dag. Det är värre än vad de kunnat föreställa sig och äventyret har bara börjat. Vad Bonita och Doris hittar på för att förändra sina liv kan ni ana som läst succéromanerna "Potensgivarna" och "Rapsbaggarna".

Karin Brunk Holmqvists humor, berättarglädje och vana blick för vardagens komik har gjort henne till en av Sveriges nya stora underhållningsförfattare.

(Baksidestext)

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Syrenerna hängde i tunga klasar över det omålade planket. I den stora trädgården var rabatterna fulla av ogräs och några ensliga blommor stretade tålmodigt upp mellan maskrosor och nässlor.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

207 [1]

Språk