Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ge mig en dag till

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Vad skulle du göra om du fick tillbringa en sista dag med den viktigaste personen i ditt liv?

Charleys liv blev inte riktigt som han tänkt sig - ingen karriär som firad basebollstjärna utan en misslyckad försäljare som har svikit sina nära och kära. När han inte blir bjuden på dotterns bröllop ger Charley upp. Han dricker, sätter sig i bilen och beger sig mot sin barndomsstad, fast besluten att ta sitt liv. Färden slutar i en våldsam krasch, men han överlever och när han nått fram till staden möter han sin döda mor.

Hon är den som alltid har stått vid hans sida trots att han som barn, vid föräldrarnas skilsmässa, valde fadern. Nu får han en sista dag med sin mor, den person han älskat mest - ett möte som blir början på en naken och ärlig uppgörelse med Charleys liv och val.

Mitch Albom har fångat otaliga läsare över hela världen med sina böcker. De har hittills sammanlagt sålts i mer än 20 miljoner exemplar, han är utgiven i 50 länder och översatt till 43 språk. Här tar han åter greppet om de stora frågorna i livet i en roman om nära relationer och om kärlek som kan ge kraft att gå vidare.

"Alla som älskade Tisdagarna med Morrie kommer att uppskatta denna roman." People

"Albom har förmågan att få dig att gråta." The Boston Globe. (Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

202, [1]

Förlag

Språk

Översättare