Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Väktarens misstag

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En fara sprider sig över landet och Tom skickas norrut av sin lärare för att tränas av Bill Arkwright, en annan väktare. Arkwright bor i en hemsökt väderkvarn i utkanten av ett förrädiskt träsk och hans träningsmetoder är hårda. Han har tränat många tidigare lärlingar och nu är det Toms tur.

Men när djävulen (Fiend) sänder sin egen dotter, en mäktig vattenhäxa, att förgöra Tom, fattar Arkwright ett felaktigt beslut och Tom tvingas möta sina fiender ensam. Väktaren och Alice skyndar till undsättning. Kommer deras gemensamma insatser att rå på en så mörk och fruktansvärd fiende? Och vad var det för ödesdigert misstag som satt allt på spel och hotar att låta mörkret avgå med segern?

Väktarens hemlighet är den femte delen i Väktarserien. Den är om möjligt ännu mer gastkramande och skräckfylld än de tidigare delarna.

(Rabén & Sjögren)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

430

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör

Första publikation

ja