Människor man bör undvika

Typ

kåserier, samlingar

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En pricksäker drift med mänskligt beteende

Vi har alla träffat på dem på vår lätt haltande vandring genom livet: Människor man bör undvika. Vi träffar dem på gatan, på jobbet, i affären, på bussen och i vardagsrummet (varför bjöd ni in er konstiga granne?).
Vilka är de? Och vad ska vi göra om vi stöter på dem? Det kan vara en bekant som vill testa sina nya maträtter på er. Eller folk som pratar på bio. Rörmokare, tokiga psykologer, högläsande poeter eller olidligt perfekta personer som får er att känna er fel, ful och misslyckad. För att inte tala om nyblivna föräldrar, hårdesigner, humorlösa tråkmånsar, livscoacher, tandläkare på dåligt humör, tidsoptimister eller Klas-Evert Larsson.

I den här mycket roliga (och sanna!) boken får ni möta dem alla, från besserwissrar till maffiamedlemmar, från snåljåpar till folk som bara vill prata sjukdomar, och lära er hur ni ska undvika dem.

Rickard Fuchs är läkare och författare. Det har sålts runt 2 miljoner Fuchs-böcker i Sverige och han är publicerad i arton länder. Forum har tidigare givit ut succéböckerna ”Du ser inte så gammal ut!” och ”Så gör man!”.

(Forum)

Genre

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

151

Förlag

Språk