Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Min hemliga farfar

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Alla tror att farfar är en alldeles vanlig farfar. En som matar fåglarna och spelar kort på kaféet, som läser högt ur tidningen för farmor, som inte tål faster Minna och som har besvär med magen.

Det är bara Christine som vet att farfar också har ett helt annat liv, ett hemligt! Så har det alltid varit, ända sedan farfar var ett litet barn. Fastän han är gammal nu, upplever han fortfarande en massa spännande saker. Han har till och med en hemlig radiosändare, och en motorcykel som han far omkring på under nätterna, när alla andra sover. Det är förstås därför han har så svårt att stiga upp på morgnarna...

Min hemliga farfar utspelas i Wien i skuggan av andra världskriget och anknyter till Christine Nöstlingers tidigare böcker, Flyg ollonborre, flyg! och Två veckor i maj.

(baksidestext)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

129

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

119

Förlag

Språk

Översättare