Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Det hemliga rummet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Holly Adams är 15 år och ganska nyinflyttad i Willow Dale. Hon är en pigg och glad tjej som drömmer om att bli journalist. Holly älskar att läsa, speciellt mysterieböcker, därför får hon idén att starta en mysterieklubb. Klubben frå genast två medlemmar till: Tracy Foster och Belinda Hayes. Tracy är sportig, energisk och populär, Belinda är nästan hennes raka motsats; hon hatar sport och är otroligen lat! Hollys idé var att medlemmarna skulle kunna låna böcker av varandra, men i stället får de snart verkliga mysterier att lösa, något som visar sig bli både spännande och farligt!

Belindas föräldrar ordnar så att tjejerna får tillbringa en vecka på ett gammalt slott. Men allt är inte så idylliskt på slottet som de föreställt sig. Slottsfrun är mycket vänlig, men hennes dotter visar tydligt att hon inte är glad över tjejernas besök. Snart försvinner ett ovärderligt gammalt svärd...

(baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

192

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk