Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ljuset i dina ögon

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ada Williams ser tillbaka på sitt liv, ett liv präglat av makt och pengar. När hon som ung och dåraktig banade sig väg mot stjärnorna begick hon en fruktansvärd handling. Nu plågas hon av samvetskval. Hur ska hon kunna sona sitt brott? Ada har en plan, men hennes son Peter måste till varje pris hållas utanför. Hans girighet skulle kunna driva honom till vad som helst!
I en annan del av staden förbereder sig Sylvia Bolton för en anspråkslös jul med familjen. Föga anar hon hur Adas senkomna försök att ställa allt till rätta kommer att ödelägga hennes familjeidyll och kasta en mörk skugga långt in i framtiden.

Josephine Cox' nya roman utspelar sig i 1930-talets England. Den är fylld av mörka hemligheter, skakande händelser och gripande öden – allt det som kännetecknar en riktigt god Cox-roman.

(Bonnier)

Huvudpersoner

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Ada Williams var ingen ondsint kvinna.
Under sitt liv hade hon sammanlevt med sex män, samlat på sig en förmögenhet på vägen och levt varje dag helt och fullt.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

287

Språk

Första publikation

ja

Språk