Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Allting går att sälja...

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

SÄPO-agenten Benny Stark, har under en utredning komprometterat höga medlemmar av den svenska regeringen och blivit suspenderad medan han själv utreds.

Han vet att statsmakterna helst vill bli av med honom, och därför blir han inte förvånad när han sätts på ett omöjligt fall och får veta att om han löser det finns chansen till vidare arbete och ATP-poäng.

Sveriges största stjärna i utförsåkning är mordhotad. Om inte en massa pengar betalas ut kommer han att mördas mitt under pågående TV-utsändning. Utpressarna har bevisat att de klarar av en sån sak.

Det går inte att stoppa stjärnan från att ställa upp. Han vet inget om hotet och de starka ekonomiska reklamintressen som ligger bakom hans framfart i backarna har ingen lust att göra honom nervös.

Benny Stark får göra en utredning med bakbundna händer Han sluggar sig fram mot sanningen. Men ska han hinna? Tidsfristen blir bara mindre och mindre innan den världsberömda ska passera sin sista slalomport!

(baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

[thriller]

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

213

Förlag

Språk