Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Gömstället

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Holly Adams är 15 år och ganska nyinflyttad i Willow Dale. Hon är en pigg och glad tjej som drömmer om att bli journalist. Holly älskar att läsa, speciellt mysterieböcker, därför får hon idén att starta en mysterieklubb. Klubben frå genast två medlemmar till: Tracy Foster och Belinda Hayes. Tracy är sportig, energisk och populär, Belinda är nästan hennes raka motsats; hon hatar sport och är otroligen lat! Hollys idé var att medlemmarna skulle kunna låna böcker av varandra, men i stället får de snart verkliga mysterier att lösa, något som visar sig bli både spännande och farligt!

Tjejerna i Mysterieklubben åker till London för att tillbringa lovet hos Hollys kompisar Miranda och Peter. Där lär de även känna skådespelerskan Suzannah Winter och hennes lilla dotter, Charlotte, som de hjälps åt att sitta barnvakt hos. En dag kommer polisen på besök och börjar ställa konstiga frågor om Suzannahs inneboende, den unga dansösen Gail. Kort därefter börjar det hända både märkliga och skrämmande saker. Holly förstår att det är dags för Mysterieklubben att gripa in!

(baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

182

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

222

Förlag

Språk

Översättare