Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ta den du vill ha

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det är inte kärlek Lottie Carlyle är ute efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i en idyllisk by på engelska landsbygden, med sina – oftast – väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar.
Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar intresse för henne blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; det är svårt att värja sig mot Seb, men samtidigt är han ju inte Tyler.
Och kanske är han inte ens den han utger sig för att vara? (Baksidestext, Prisma, 2007)

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Textutdrag

"You maaaaake me feel ...", sjöng Lottie Carlyle med märgfull stämma, "... like a natural womaaaaan."
Ja, det fantastiska med att sjunga när öronen befinner sig under vattenytan är att det låter så mycket bättre än vanligt.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

443

Förlag

Språk

Översättare