Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Förhandlaren

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ett misslyckande är inget alternativ …
FBI-agenten Dave Richman har beskyddat folk i hela sitt liv, ordet misslyckande ingår inte i hans ordförråd. Han tänker hitta ett sätt att skydda Kate, även om hon är fast besluten att göra det svårt för honom.

Ett misslyckande innebär att någon dör …
Kate O’Malleys specialitet är gisslansituationer – att desarmera mänskliga, tidsinställda bomber innan de exploderar. Hon går rakt in i kritiska lägen om så krävs för att lösa en situation. Hon har lärt sig att låta andra se det hon vill att de ska se. Hon har lärt sig att förlita sig på sig själv. Bara sig själv. Människor dör om hon misslyckas.

Någon vill att de absolut ska misslyckas …
Kate utgör en måltavla. Någon har skickat svarta rosor till henne – kanske samme person som nyss sprängt ett flygplan i luften – och lagt skulden på Kate. Så får utredningen upp det namn som Kate hade hoppats att aldrig behöva höra igen – och hon ställs inför chockerande bevis för att attentatsmannen kanske är någon hon känner. Nu måste hon avgöra om Dave och den Gud som han så obetingat litar på är den han antas vara. Och Dave är på väg att upptäcka att det är ensak att älska en gisslanförhandlare, och en helt annan sak att skydda henne …

Den prisbelönta romanförfattaren Dee Henderson bor i Illinois, USA. Hon skriver såväl skönlitteratur som andra texter. Förhandlaren som nu kommer på svenska är en av de mest lästa romanerna i USA idag. (Baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

Kate O'Malley hade suttit i grottan sedan gryningen. Insatsstyrkan och teamen för gisslanräddning hade förvisats till administrationsbyggnadens källare efter den senaste omorganisationen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

341

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk