Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Snövit och Rosenröd

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Sarah Whittaker var en helknäpp brud. Det påstod i alla fall Mark Ritter - advokaten som hade ordnat så att hon blev tvångsintagen på Knotts vilohem. Sarah Whittaker själv hade en annan uppfattning. Visst hade hon slagit till en polis och kallat sin mor saker som inte var särskilt smickrande. Men vem skulle väl inte göra det om hon skulle tvingas in på ett mentalsjukhus mot sin vilja?

Matthew Hope var förvirrad, både av Sarah Whittakers historia och - det ska inte förnekas - av hennes skönhet. Det är alltid vanskligt att engagera sig för mycket i ett fall. Matthew föll pladask för Sarah. Snart satt han på sin vita stridshingst, med lansen fälld, beredd att rida till storms mot monstren som burat in Sarah. Var de verkligen monster? Talade Sarah sanning? Fanns det något samband mellan hennes tragiska historia och fyndet av en oidentifierad ung kvinnas kropp - eller rättare vad som fanns kvar av den sedan alligatorerna i Sawgrass River fått sitt?

Förledd av sina känslor förlorar Matthew greppet om fallet. Utan kommissarie Bloom vete gudarna hur det hade slutat...

(baksidestext)
Personer, aktörer
Huvudpersoner
Platser för händelserna
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
256
Förlag
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk