Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skärgårdsdoktorn: kräftor och kvällsdopp

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Baserad på TV-serien Skärgårdsdoktorn, skriven av Lars Bill Lundholm och Gunilla Linn Persson.
I Skärgårdsdoktorn. Kräftor och kvällsdopp fortsätter berättelsen om doktor Johan Steen, Wilma, Axel Holtman, syster Berit och Sören Rapp. Läsaren får inte bara möjlighet att fördjupa bekantskapen med dessa älskade gestalter utan bjuds också på en underhållande blandning av dramatik och vardagsliv.
Skärgårdsdoktorn var en av Sveriges Televisions största succéer. När serien sändes på våren 1998 sågs varje avsnitt av upp emot 3 miljoner tittare. Sommaren 1999 startade inspelningen av de nya avsnitten, och alla de som längtat efter en fortsättning kan se fram emot nypremiären nästa vår.
Men älskare av Skärgårdsdoktorn behöver alltså inte ge sig till tåls så länge. Redan i höst kommer den andra boken av Lars Bill Lundholm som bygger på den populära tv-serien. I Skärgårdsdoktorn. Kräftor och kvällsdopp fortsätter berättelsen om doktor Johan Steen, Wilma, Axel Holtman, syster Berit och Sören Rapp. Läsaren får inte bara möjlighet att fördjupa bekantskapen med dessa älskade gestalter utan bjuds också på en underhållande blandning av dramatik och vardagsliv.

(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

kräftor och kvällsdopp

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

284

Förlag

Språk