Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Rain : återkomsten

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

I Rain återkomsten, har Rain flytt till Brasilien för att slippa undan yrkesmördarbranschen och fienderna som omringar honom. Men hans skicklighet i att få döden att verka som om den inträffat av naturliga orsaker, och hans förmåga att arbeta obemärkt i Asien fortsätter att skapa ovälkommen efterfrågan av hans tjänster. Hans före detta arbetsgivare, CIA, övertalar honom att ta sig an ett högriskuppdrag: en hänsynslös vapenhandlare verksam i Sydostasien.

De finansiella fördelarna med uppdraget är förstås stora, men först måste John Rain ta itu med nackdelarna; en annan yrkesmördare närmar sig hans måltavla, och målets hustru, en förförisk kvinna, har sin egen plan. Dessutom finns möjligheten att det hela bara är en raffinerad fälla. Från Rios vackra stränder till Macaus glittriga kasinon och Hong Kongs smutsiga bakgator blir Rain en motvillig deltagare i ett internationellt spel mer dödligt och försåtligt än han någonsin råkat ut för.

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Namn

Utgivningstid

Sidantal

314

Språk

Översättare

Serie

Första publikation

ja

Språk