Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den svåraste av synder

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

På sjukhuset i Los Angeles har Rina Decker, hustru till kriminalinspektör Peter Decker, just nedkommit med en dotter. Hela familjen samlas och glädjen är stor. När Peter senare på kvällen letar sig fram till BB-avdelningen för att ta ännu en titt på underverket förvånas han av de tomma korridorerna och den obemannade sköterskeexpeditionen. Det räder stor personalbrist och illa till mods beslutar han sig ör att så snart som möjligt ta hem mor och barn.
Då händer det som inte får hända – i ett obevakat ögonblick kidnappas ett spädbarn från barnrummet. Samtidigt försvinner en av avdelningens mest betrodda sköterskor. Kort därefter påträffas sköterskans utbrända bil i botten av en ravin och på förarplatsen återfinns en oigenkännlig kropp. Vem har kört bilen? Och var finns barnet?
Peter Decker tar tillsammans med kollegan Marge Dunn hand om polisutredningen och spåren leder dem in i en värld, där de slutligen ställs inför den svåraste av synder … (Baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Hennes första ljud var mer en bräkning än ett skrik, men hon hade tio fingrar och tio tår och det var det enda Decker brydde sig om. Hon var skrynklig och röd, täckt av något som liknade hudsalva, och verkade snarare förvirrad av världen än skrämd.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

424

Översättare