Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Utvägar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det Harriet älskar hos Joe Fisher är hans vanlighet. Han är chef för ett företag. Han har ett urval kostymer i sin garderob och pengar på banken. Han äger en hatt. Han har till och med en hustru.
Harriet har ingen make, bara sina barn, sitt konstnärsskap och sin fyrtioåriga livserfarenhet. Sitt sexliv får hon sköta utom synhåll för barnen varhelst chansen yppar sig. Hon har varit tvungen att gå i säng med excentriker, och väluppfostrad som hon är har hon aldrig låtit dem ana sin egen djupa vanlighet.
Därför är det full av glad tillförsikt som hon nu väntar Joe Fisher till sin grekiska sommarö. Hon har ett par veckor på sig att binda honom till sig för alltid, för att säkra trygghet och fasta normer åt sig och sina vildvuxna tonåringar. Men när han äntligen dimper ner i deras bohemiska tillvaro drar han med sig det Harriet skyr mest av allt: upplösning och förändring...

Med samma friska lätthet och poesi som präglade succédebuten "Helgonbilder", berättar här Claire Boylan om en ensam kvinnas vilsenhet i en värld av nymodigheter. Ett ömsint allvar vilar under den humoristiska ytan, som inte ett ögonblick kan dölja den kärlekens smärta som kan drabba såväl en mor som hennes barn.

(baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

[roman]

Utgivningstid

Sidantal

230

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk