Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Eld och regn

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Den lilla staden Valle Rosa i Kalifornien härjas av eldsvådor. Den svåra torkan gör att elden inte går att släcka. Hus brinner ner, människors liv ödeläggs och flera dödsfall har inträffat. Valle Rosas borgmästare, Christopher Garret, är desperat. Han är villig att göra allt för att rädda sin stad.

Carmen Perez, en gång uppburen tv-stjärna, måste numera tvinga sig själv att stå framför en tv-kamera. Hon vet att tv-bolagets tålamod snart är slut och att hon måste hitta en historia som lockar tittare.

En dag vandrar Jeff Cabrio in på Christophers kontor och säger att han kan framkalla regn. Han blir en katalysator: förändrar, förundrar och skapar både hopp och misstänksamhet. Christopher är tillräckligt desperat för att våga tro på Jeff Cabrio. Carmen anar en bra historia och därmed en biljett tillbaka i hetluften på stationen.

(Bra Böcker)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

Huset glödde i mörkret. Tjock rök vällde ut ur splittrade fönsterrutor och taggiga sår i taket och bildade svarta sotfläckar mot den onaturligt orangefärgade himlen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

387

Språk