Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Piraterna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

”Roland Hassel, du är anhållen som misstänkt för delaktighet i bankrån och polismord!”

En fruktansvärd mardröm? Nej, en ännu ohyggligare verklighet. Efter en vecka i häkte släpps Hassel men blir avstängd från arbetet medan utredningen fortsätter. Han får inte ens visa sig på polishuset.
En kommissarie inom Interpol erbjuder honom ett livsfarligt jobb. Han skall som sjöman infiltrera en mordliga som på uppdrag arrangerar fartygskatastrofer för att inkassera enorma försäkringspengar.
Landkrabban Hassel hamnar på den flytande likkistan ”Carla” med en asiatisk besättning. De blir hans vänner. Han tvingas se dem följa med fartyget till tretusen meters djup …
Den internationella brottsorganisationen har spår som leder till Sverige. Allt handlar bara om pengar, ett liv är mindre värt än intet.
Aldrig har Roland Hassel kommit så nära den absoluta ondskan. (Baksidestext)

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

De två männen stirrade på mig och jag stirrade tillbaka. Som stirrare var vi ungefär jämbördiga. samtidigt som det var något välkänt över dem trots att de var främlingar radierade de hot, de ville mig inte väl.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en Roland Hassel-thriller

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

330

Förlag

Språk