Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Allt ligger samlat

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Två par som knappt känner varandra träffas i en förortslägenhet utanför Stockholm och det artar sig till att bli en riktig Norénkväll: för mycket att dricka, vassa repliker och hångel. Men under den irrande konversationen rör sig känslor som långsamt får komma fram. Det ena parets förhållande är på väg att spricka och det vet de om. Det andra paret har ett svårt sjukt barn och de anar att han inte kommer att klara sig. Någonting händer som nästan tycks förutbestämt - något som förebådas i den modell av det hus de befinner sig i som värden visar upp fram på småtimmarna.

Efter uppväxtskildringen En jävla vinter återkommer Hans Gunnarsson med ett kammarspel i romanform – en tät berättelse som vidgar sig i cirkel på cirkel och blir både överraskande och gripande.
(Bonnier)

Ämnen och teman

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

205 [1]

Språk