Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Svårfångat byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Stephanie Plum får i uppdrag att hitta en försvunnen kvinna och hennes dotter, och hon drabbar raskt samman med gangstern Eddie Abruzzi. Honom retar man inte ostraffat och snart hittar Stephanie ormar i lägenheten, farliga spindlar i bilen och hotas av okända busar. Det går så långt att hon flyttar hem till sina föräldrar - och hamnar ur askan i elden. Pappa ockuperar den enda toaletten, systern Valerie är drabbad av försenat tonårstrots och mormor funderar på att börja med cyber-sex.

Det är slut mellan Stephanie och Joe Morelli, och den hemlighetsfulle Ranger är inte sen att utnyttja situationen. Som tack för all sin hjälp med bovar och exploderande bilar kräver han en natt med Stephanie. Stephanie är skräckslagen inför tanken. Tänk om hon inte överlever natten? Tänk om hon dör av extas?

(Richter, 2004)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

303

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

299

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk