Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

39-årskrisen

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Gammal vänskap rostar aldrig!
Holly Mac har en framgångsrik man, ett vackert hem och två underbara barn. Men om du tror att hon lever det perfekta livet, då tror du väldigt fel ...
När Hollys första kärlek Tom omkommer i en fruktansvärd terrorattack ställs hennes liv på ända. På ytan tycks hon leva det perfekta livet men hon har alltid känt en saknad efter något mera. En saknad efter en själsfrände så som Tom hade varit.
För att sörja och minnas Tom bjuder Holly in sitt gamla kompisgäng sedan skoltiden på middag. De hade alla varit goda vänner med Tom men i takt med att åren gått har kontakten mellan dem blivit allt mer sporadisk.
Det blir en kväll som, med hjälp av mycket vin, får dem att inse att deras vänskap fortfarande består. De upptäcker också att trots att de alla har sina egna problem att bekämpa står de inför ett gemensamt öde: om ett år fyller de 40 och om livet någongång ska ta en ny riktning så är det nu.

(Damm förlag)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

310

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk